1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Kupola e qelqtë e Parlamnetit Gjerman me flamurin gjerman që valëvitet
Fotografi: picture-alliance/blickwinkel/M. Haddenhorst

Gjermania

Vendi më i populluar i BE-së me mbi 84 milionë banorë (2022), me ekonominë më të fuqishme (3,6 billionë euro), i dyti për nga vëllimi i eksportit në botë me 1,58 bilionë euro në vit (2022) dhe rezidenca e DW.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë